Amb motiu del 25º aniversari de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, una colla d’il·luminats s'ha proposat crear un punt de reunió i trobada de tots aquells que han passat, al llarg d'aquests anys a la nostra Escola, des de els inicis a l'Hotel Mònica fins al privilegiat emplaçament a la platja de la Llosa.
Bé companys/es aquest és un canal de reunió, on poder retrobar-nos, saber de les nostres vides professionals (fer safareig), poder intercanviar experiències i proposar activitats gastronòmiques ludicofestives

Banquet fi de Curs

dijous, 4 de juny del 2009

Tot va comença fa 25 anys. Gemma Valls

•Expliqui una anècdota dels primers anys com a professor a l’Hotel Mònica?
En cada trimestre. Teníem que desmuntar el que nosaltres necessitàvem com escola i deixar-ho com hotel. Des de les habitacions , la cuina etc.

Algunes habitacions s’havien de fer servir com a aules, en la qual cosa significava
que les parets es tiraven a terra i al finalitzar el curs escolar es tenien que tornar a posar.
Els inventaris, guardar tot el material .de bugaderia, cuina restaurant

•Quin era el ambient que és respirava entre els nous professors i nous companys de feina?
Molt bo, jo venia del món laboral privat igual que la majoria dels meus companys i les ganes d’ ensenyar i anar per feina eren molt fortes
Positiu.Era una escola nova en un edifici Hotel Mònica llogat .

•Que teniu que fer per que tot rutllés, que seria millor no explicar ?
Que funcionessin algunes de màquines exemple : les de bugaderia. Eren tant antigues que crec que tindrien que haver estat en un museu.


•Havíeu fet de professors o era una experiencia nova? On estàveu abans de embarcar-vos en aquest projecte?

No, era la meva primera experiència; Estava treballant en una agencia de viatges, i vaig començar substituint a la Carme Duch al tercer trimestre ,que estava en aquell moment esperant el seu segon fill que va ser la Bàrbara .

•Que penseu quan us trobeu amb un ex-alumne que ha tingut una bona trajectòria professional?
Estic molt contenta per ella o ell. Es una meravella la sensació que sento .Que n’ha tret profit del seu pas per l’escola i m’ alegro d`haver-lo tingut com alumne .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'informació al vostre mail

Si voleu que totes les novetats arrivin al vostre mail, només cal que cliqueu on posa subscriure's a: Missatges i seguir les pases que indica. Molt fàcil! i així estareu al dia de les activitats, noticies o safareig que es faci des de aquest punt de trobada, Una abraçada i salut!