Amb motiu del 25º aniversari de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, una colla d’il·luminats s'ha proposat crear un punt de reunió i trobada de tots aquells que han passat, al llarg d'aquests anys a la nostra Escola, des de els inicis a l'Hotel Mònica fins al privilegiat emplaçament a la platja de la Llosa.
Bé companys/es aquest és un canal de reunió, on poder retrobar-nos, saber de les nostres vides professionals (fer safareig), poder intercanviar experiències i proposar activitats gastronòmiques ludicofestives

Banquet fi de Curs

dijous, 4 de juny del 2009

La primera fornada. Paloma Saez


•Digues un record agradable que tinguessis com a alumne a l’Hotel Mònica els primers anys?


El buen ambiente y las ganas de hacer muchas cosas


•Explica’ns com funcionaven les classes?

En aquella epoca teniamos un monton de asignaturas, y como es natural las teoricas me parecian un rollo, y con las prácticas disfrutaba un montón ,me daba lo mismo limpiar un pollo, que hacer habitaciones ( por cierto nos hacian poder un bata de color rosa que no tenia desperdicio), hacer madalenas, servir una mesa o hacer un flambeado siempre nos lo pasabamos bien.


•Podries explicar-nos alguna cosa que et marqués d’aquells primers anys, dels professors o del funcionament de les classes?

Haciamos muchisimas actividades, banquetes,aperitivos, nos desplazavamos donde hiciese falta, en autobus, andando o dentro del coche de algun profesor, era la escusa para salir y pasarlo bien, siempre nos ofreciamos voluntarios.



•Quines “trastades” havien fet els teus companys de classe, en aquells primers anys ?

La típica era hacer subir a los novatos al tercer piso a coger la màquina de pelar gambas, los alumnos no podiamos usar el ascensor y el que iva tenia que subir y bajar caminando, teniamos preparada una màquina de las antiguas de hierro de cortar patatas envuelta con unos trapos.

Tambien teniamos un bidon grande con harina y el tamiz ,en un espacio que habia antes de entrar a las camaras y de vez en cuando entraba la cabeza o el culo de alguien.


•Com és que et vares decidir cursar els estudis d’Hoteleria al Mònica?

Aun no se porque, solo tenia 14 años pero algo me decia que era lo que tenia que hacer, a pesar de que a mi padres no les gustaba demansiado la idea, ahora tengo claro que tomé una buena decisión.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'informació al vostre mail

Si voleu que totes les novetats arrivin al vostre mail, només cal que cliqueu on posa subscriure's a: Missatges i seguir les pases que indica. Molt fàcil! i així estareu al dia de les activitats, noticies o safareig que es faci des de aquest punt de trobada, Una abraçada i salut!