Amb motiu del 25º aniversari de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, una colla d’il·luminats s'ha proposat crear un punt de reunió i trobada de tots aquells que han passat, al llarg d'aquests anys a la nostra Escola, des de els inicis a l'Hotel Mònica fins al privilegiat emplaçament a la platja de la Llosa.
Bé companys/es aquest és un canal de reunió, on poder retrobar-nos, saber de les nostres vides professionals (fer safareig), poder intercanviar experiències i proposar activitats gastronòmiques ludicofestives

Banquet fi de Curs

dimarts, 10 de març del 2009

Arzak, Adrià i Roscalleda impresionen als alumnes de Cambrils

Juan Mari Arzak, Ferran Adrià i Carme Roscadella han estat tot el dia d'avui amb els alumnes/as del IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. En un acte homenatge als 25 anys de l'Escola. En una xerrada oberta han contestat sense embuts a totes les preguntes que els hi han fet els joves aprenents.Tots han quedat sorpressos de l'amabilitat i la manera de fer tant planera dels tres estrellats!Més de 350 alumnes/as emocionats han volgut un record, una dedicatoria o una foto dels seus referents de la cuina.Honestitat, humiltat i estima per la cuina son els consells que han donat als joves aquests pilars de la nostra cuina.

Adrià, Arzak i Roscadella a l'IES Escola d'Hoteleria i turisme de Cambrils

L'informació al vostre mail

Si voleu que totes les novetats arrivin al vostre mail, només cal que cliqueu on posa subscriure's a: Missatges i seguir les pases que indica. Molt fàcil! i així estareu al dia de les activitats, noticies o safareig que es faci des de aquest punt de trobada, Una abraçada i salut!